www.stronkeys.nl

Nieuws archief 2015

11-12-2015

Sponsoring

 

Voor het jaar 2015-2016 heeft Schoenmakerij Dun Hook in Swalmen deze website gesponsord.

 

 

Schoen & Sleutelservice Dun Hook

10-09-2015

Bas Boers Erelid & 50

Bas Boers Erelid & 50

Bas vormt de basis van The Stronkeys omdat hij als drummer ons ritme bepaalt.

 

Ook drummers verouderen en wij zijn dan ook verheugd te mogen melden dat ons gewaardeerd lid de respectabele leeftijd van 50 jaren heeft mogen bereiken.

 

Dit is hem gelukkigerwijze niet aan te zien en wij vermoeden dat hij ons, op bekende wijze, de komende 50 jaar ook zal blijven steunen met zijn grollen en rythmiek. (The Stones naderen de 80 al dus waarom niet?).

 

Tijdens zijn verjaardagsfeest "Het Bastival" 06 september j.l. mochten we een "oude" bekende verwelkomen:

 

The Stronkeys & de Fluiter

 

Ook het optreden van de talentvolle Daan & Eefke (  Daan & Eefke I en Daan & Eefke II ) , vooraf,  kreeg onze volle aandacht (wat loopt er toch een talent in "Grubbenvorst" rond) .

 

Uiteraard werd Bas gehuldigd als erelid en speelden er nog wat duo's en bands tijdens de dag. Maar meer nog als de muziek viel de gezelligheid op tussen het gemeleerde gezelschap, welke omstreeks 14:00 aanving en voor menigeen pas eindigde op de dag erna thuis :) .

 

Maar goed dat we niet met de brommer waren ....

 

The Stronkeys

01-01-2015

Gum Abraham

Stronkey-lid Jos Gommans ziet deze maand Abraham.

 

Heeft u nog leuke anekdotes, roddels, gezamelijke belevingen welke u wilt delen. Stuur een mailtje naar: info@stronkeys.com .

 

We overwegen een complete editie van het mededelingen aan hem te wijden, dus schroom niet en klim in de pen, of op het toetsenbord....................

 

m.v.g. The Stronkeys