www.stronkeys.nl

Nieuws archief 2012

19-10-2012

Lisbe Infante

Lisbe Infante

Dank je dat we jou mochten kennen Lisbe ...

 

Je verliet huis en haard voor , onze bassist,  Jos de liefde van je leven en word nu gedwongen om zelfs hem te verlaten als gevolg van deze verschrikkelijke ziekte.

 

We voelen jullie verlies en hebben diep respect voor de wijze waarop jij de strijd aanging en daarnaast mensen berustend en met volle warmte aan je ziekbed ontving.

 

We zullen in ons publiek een lege plaats overhouden waar jij in onze gedachten altijd zult blijven dansen op het ritme van onze herinnering.

 

Laat ons de steun van betekenis zijn waarop jullie kunnen leunen !

 

The Stronkeys

 

12-10-2012

Steenslag 2012

Steenslag 2012

Ondanks onze muzikale flowerpower vergat de Floriade ons gewoonweg te boeken !

 

Dus: Gemiste kans !

 

Dan maar kruisbestuiving in hun achtertuin. Parkeren ? Toch gewoon de Floriadebordjes volgen, Paardenclub de Zaar links laten liggen, ondertussen geen rebelse beeksprong trachten te maken en doorrijden totdat je motorgeronk achter een muurtje hoort.

Met trotse gepastheid delen wij u mede dat "De steek" ons hun leadzanger voor enkele nummers wil lenen.

 

We hadden vanavond een leuke repetitie en werden lieftallig verrast door de morele ondersteuning van een grote schare toehoorders. Chemical Brother Jos presenteerde een gebalanceerde en verrukkelijke pizza. Bart knaldde de blijvende rokjes in de vrije wereld eruit met verve en we werden aangenaam verrast door de mooie klanken van Marian (moet je vaker doen !).

 

De zoete weke geur van Gum's nieuwe shampoo - lijn vulde Seldrie met het aroma van muzikale verleiding, terwijl de quatro met Venuzuleaanse passie ons verraste gehoor bereikte. 

 

De slaapgeest overmeesterd me bijna, terwijl ik me afvraag:

 

Hoeveel repetities hebben we nog ?

 

Ein                    s                        ?

 

 

Greetz,

 

Joep

 

 

 

 

13-09-2012

Unne moeie mins

Een van de beste optredens die nog steeds weerklinken in ons geheugen kwam voort uit de uitnodiging van Hoei en Ingrid om bij de Sport in Horst hun jawoord muzikaal te mogen bezegelen.

 

Bijna tien jaar verstreken en Ingrid en Hoei schonken ons de video opname van hun toenmalige privefeest. Als je de beelden bekijkt zie je mensen die tevreden van elkaar genieten terwijl wij klank bijzetten bij mensen die van nature al genoeg pracht weten..

 

We verliezen nu weer een kleurrijke vriend die een onverwachte oprechte arm om je schouders kon slaan begeleid met wijzere woorden ..

 

Ingrid en familie, wij tranen met jullie mee en hopen versterkend:

 

" Ieder maal als een veelbetekenend mens ons verlaat, ons leven verrijkt wordt met de dankbare klankkleur van zijn leven".

 

Hoei jij was prachtvol door anders te zijn en deelde dit met de mensen die je zag !

 

Dank je dat wij je ook mochten zien !

 

Joep

 

Namens The Stronkeys

 

 

 

 

 

03-09-2012

GLX-35

De betamelijke onschuldige onwetendheid maakte zich meester van de gebroeders Grimm en men wastte de handen in herodus' glimmende tijltje.

 

Mijn kleine klankspuger is terecht en was nooit gestolen, gelukkigerwijze slechts oninformatief in vergetelheid geleend !

 

Het gewoonterecht in onze heerlijkheid bracht ons het beminnelijke zwarte goud

en liet ons alle miasmas vergeten...

 

Gelukkigerwijze kent welhaast geenieder meer de klanken van de schandfluit !

 

De etische vrijheid van denken moet je soms herverdienen: praten zonder angst, alternatief leiderschap en belangrijker de veranwoordelijkheid van de hogere denkwijze inherent aan een hogere (muzikaal) talent.

 

In de (verg)/(w)etenschap dat domme vragen niet bestaan, slechts slimme antwoorden berust mijn ziel daarom in de muzikale onderdompeling van Dylan's songtekst:

 

" the answer my friend is blowin' in the wind"

 

 De sisser

10-08-2012

De gerectificeerde kleine Judas

De gerectificeerde kleine Judas

Stel je bent zo strontjaloers op de vaardigheden en talenten van een specifieke Stronkey, dat jij je dusdanig vergelijkend verlaagd als de Judas van oude tijden. Alles wat in je macht ligt heeft als doelstelling om de "oude" Band onderuit te halen. Ja, je bent zelfs bereid om je idool te bestelen.

 

Daarom mijn "beste" alfa aapje,

 

Als mijn kleine versterkertje niet terecht is, d.w.z. niet bij mij thuis afgeleverd wordt,  doe ik niet alleen aangifte van diefstal bij politie !!!!

 

Mijn vertellingen zullen de sterke arm der wet omvattend informeren omtrent meer als alleen het verdwijnen van mijn bezit ! ( foto's en serienummers zijn aanwezig, stelletje dwazen !)

 

 

Laagachtend,

 

De Pas maar opper !

 

P.S. Ik beloof de dief de verbazing van meer dan gerichte slagkrach!

 

De foto betreft een Roland Cube terwijl het ontvreemde bezit een GLX 35 betreft !

Ben benieuwd !

14-07-2012

Alles of wel Party

Onze gratis muzikale bijdrage op de Alles of wel Party Mc Mora 2012 was zeer onze moeite waard. Daarnaast nogmaals een bedankje voor onze hoofdroadie Carlo en hulproadie Bart voor het opbouwen en aansluiten van the equipment.

 

Als enige in het bezit van een echte sixpack kroop Mr. President in de huid van Billy Idol (de andere bandleden hadden de sixpack reeds dagen eerder doorgeslikt) en gaf na 65 jaar geoefend te hebben blijk van uitstekende zangkwaliteiten.

 

Roadie Bart besloot dat het nummer One maar eens Two moest worden en sloot het laatste couplet samen met ons af.

 

Ik heb gehoord dat de volgende Moraparty (2013) bij Cor's vriendin gehouden zal worden en  dat dhr. Kurstjens ons met de zwever er naartoe zal vliegen. Hij zal hiertoe tijdig contact opnemen met onze hoofdroadie i.v.m. het aanbrengen van de vleugels voor de aanhangwagen.

Neem daarom ruim vakantie volgend jaar, aangezien het onbekend is waar de wind of change ons het eerste naartoe zal vliegen.

15-04-2012

Stammi 14-04-2012

Creep ....

 

Jammer van de piano :) !

15-04-2012

Stammi 14-04-2012

Black Magic Woman ...

15-04-2012

Stammi 14-04-2012

`When a blind man cries...

06-04-2012

Stronkeys in Concert

zaterdag 14 April 2012

 

 

The Stronkeys

Live and alive

't Stammi  Grubbenvorst


Entree: Gratis Aanvang: Ja

BE THERE AT NINE !

page loading