www.stronkeys.nl

Nieuws archief 2010

16-12-2010

Santa Leone II

Santa Leone II

Onze dank was erg groot bij het verschijnen van zijne heiligheid Santa Leone, gechaperoneerd door zijn secundant Sangre Azul Wilhelmus.

Deze laatste is volgens ons, ondanks zijn geweldige uitdossing deze avond, niet van de blauwe knoop..

 

Onze herinneringen aan deze avond zullen, net als sommige foto's ervan, enigzins wazig  in ons geheugen gegrift blijven staan. Dank voor de inzet van alle vrijwilligers en dichtkunstenaars.

 

Het was weer een mooie avond.

10-09-2010

Repetitie

Wat een heerlijke repetitie gisteren. Samen met Pierre, Biek, Davy, Bas en Joep genieten van oude en nieuwe nummers. Gewoon lekker jammen met solo's van enkele "uren" en daarna nog een afzakkertje scoren in het Stammineke, waar ook Gum zich liet onderdompelen. 

Soms zit er meer muziek in mensen, als ze met hun instrument ten gehore brengen :)

18-08-2010

Suddenly

Inderdaad het is mij gedurende een bepaalde tijd overkomen om eens niet over mijn eigen perikelen en zinsberoerselen te oreren.

Ik heb deze blog en website in het leven gezet om mede te kunnen ventileren richting onze muzikale gelijkgestemden.

Korte tijd geleden ontnam een zielsbroeder,leeftijdsgenoot en gelijkgestemde zich van het leven en dit heeft mij, ondanks het feit alleen vluchtig contact met hem gehad te hebben gedurende zijn laatste jaren, veel pijn gedaan.

Er bestaan altijd mensen die een diepe indruk op je achterlaten en kiezen voor een afscheid dat in vele ogen onbegrijpelijk is en wat daarentegen alleen invoelbaar is voor een selecte groep.

The Stronkeys gunnen jou en je familie veel sterkte in deze tijd !

Still got the blues for you, Franky ...

 

Greetz,

 

Joep

27-05-2010

Repetitie

Repetitie

Een wel zeer bijzondere repetitie afgelopen donderdag...

 

Op een vrij laat tijdstip werden we bezocht door 2 rasbourgondiërs, welke enkele vervlogen decennia geleden het brabantse land onveilig plachten te maken met hun muzikale inspanningen en in huize Seldrie een chronische Flashback kregen en pas na veel moeite van hun tijdelijke instrumenten losgerukt konden worden.

 

De kruisbestuiving gaf ons hernieuwde inspiratie om vooral door te blijven gaan ...

 

Het was inmiddels 's nachts na tweeën en mijn dank kende haast geen grenzen toen

na afloop Wounded Knee per bromtax als een echte Motorhead richting thuisfront werd gedirigeerd.

 

(Beide Brabanders zijn tesamen met een Stronkey-multi-instrumentalist later nog gesignaleerd op het Pinkpopterrein in Landjgraaf)

22-05-2010

Ut Köpke baove ut veld oetstaeke

Ut Köpke baove ut veld oetstaeke

Tijdens de jaarlijkse Aspergefeesten gaven enkele Stronkeyleden glamoureus acte de presence tijdens een optreden met de Allstarsband.

Om de Stronken toch met "ut köpke baove ut veld te kunne laote oetstaeke" waren de overige Stronkeys zelfs bereid om hun repetitie, donderdags voor het optreden,  te verlaten (dwz. tijdsindicatief red.).

 

Jongens bedankt hiervoor !

26-04-2010

Hart onder riem

Graag willen The Stronkeys ons lid Pierre en zijn familie ook langs deze weg veel sterkte toewensen met de ingreep overmorgen.

16-04-2010

Muzikale en menselijke aderlating

Heden bereikte ons het bericht dat Rob, een van onze gast-saxofonisten, het aardse bestaan verlaten heeft en op heldhaftige wijze is toegetreden is tot het muzikale sterrenrijk.

Wij wensen zijn familie, kenissen en vrienden veel sterkte met zijn gemis en weten, dat de herinneringen aan zijn muziek, mede de leegte trachten op te vullen, met het doorklinken ervan in onze gedachten.....

18-02-2010

Aktie

Na een enigzins rustige muzikale periode en enkele wel zeer roerige persoonlijke periodes hebben enkele bandwisselingen plaatsgevonden en maken we ons op voor een totaal nieuw repertoire (zonder makeup red.)

Met Biek en Dave in de nieuwe gelederen zal dit uiteraard een nieuwe uitdaging worden.

Heeft u mooie aktiefoto's van deze nieuwe leden, schroom niet en stuur ze naar info@stronkeys.com De mooiste worden dan toegevoegd aan ons fotoalbum.