www.stronkeys.nl

Midlive Crysler Tour

Tourschema 2009

 

Datum Optreden: Lokatie: Tijden:
01 01 2009 Nieuwjaarsreceptie Café 't Stammineke volgen

Tourschema 2008


Datum Optreden:
Lokatie: Tijden:
 
30 05
2008 American Roots Festival Vader Klaassens
Parade 67 Venlo 21:00 uur

      nieuws
14 06
2008
All American Wheels
Grote Buitenpodium

Asten-
Heusden
13.30-18.00 uurwww.allamericanwheels.com
nieuws
05 07
2008
Droomhuwelijk Besloten Feest

        nieuws
24 08 2008 Jaarfeest Gonzobar Grotestraat 79 Tegelen 18.00-22.00
      www.gonzobar.nl  
29 08
2008
GFC '33 75 jr.
Informatie volgt

      www.gfc75jaar.nl
nieuws
18 10 2008 Baksteen Treffen MC ut Murke Buitenpodium Geannuleerd  
         
01 11
2008
50 jarige
Besloten Feest

De midlifecrisis is een psychologisch begrip, wat omschrijft dat mensen in de leeftijdcategorie van ca. 35 tot 55 jaar dermate geconfronteerd kunnen worden met zingevingsvraagstukken,

dat deze hierdoor, gedurende een periode van ca. 3 tot 10 jaar,

in meer of mindere mate uit balans kunnen raken.

Tijdens deze crisis ontstaan momenten van zelfreflectie, zingevingsvragen, carrierevragen, sociale onrustgevoelens, partnerkeuze en huwelijks vragen, fysieke vragen of zelfs buitenechtelijke relaties.

Kenmerkend is vaak de zoektocht naar een niet nader bepaald levensdoel of droom, flashbacks naar de jongere jaren met hieraanvast de utopie om zich weer net zo jong en vitaal te willen voelen als toen.
De aanschaf van ongebruikelijke zaken als: snelle motoren, gigantische amerikaanse voitures, ruige lederen kleding, vette absurd dure gitaren en/of versterkers, vind vaak plaats met als doel de aandacht te trekken of schenken aan de eigen fysieke kenmerken.

Vaak word ter inluiding van de midlifecrises ook vaak een dertigersdip , oftewel quarterlifecrises, ervaren als het ware een kleinere identiteitscrisis met vooral baan, partner en kinderwensvragen.

Welnu,

Om de effecten van onvoorspelbare en onafhankelijke ruis te verminderen is via standaardeviatie (de gemiddelde afwijking van het gemiddelde) de leeftijd van The Stronkeys vastgesteld op een doorsnede van 40 jaar oud.
Door ondervragingstechnieken bleek verder dat de gemiddelde Stronkologische gevoelsleeftijd op 18 jaar kan worden vastgesteld.

Dit houd over 10 jaar in dat de doorsnede op ca. 50 jaar oud ligt en de gevoelsleeftijd progressief variabel vastgesteld kan worden op ca. 30 jaar.

Over 20 jaar ligt de gemiddelde leeftijd op 60 jaar, de gevoelsleeftijd op 40 jaar.

Concluderend bestaat daarom de verwachting dat, afhankelijk van de gevoeligheid voor het fenomeen, het gemiddelde Stronkey-lid zich vanaf heden in een continue staat van midlifecrises zal bevinden en de eerste 30 jaar hieraan niet kan ontsnappen !

Treur niet, mijn beste Stronkeys en Stronkeyfans, want gelukkig geven de gevoelswisselingen welke gepaard gaan met een midlife crisis ons een enorm grote creatieve inspiratiebron voor nieuwe muzikale uitbarstingen.

Verder maken de Stronkeys dit jaar hun opwachting op diverse Amerikaans getinte muzikale festiviteiten en rijden diverse Stronkeyleden in vet absurd dure Amerikaanse vehikels (Chryslers, Chevy's en op amerikaanse wagens gebaseerde automobiele rugzakken van japanse makelij).

Het voorgaand beschrevene in het oog genomen hebben we daarom besloten om te starten met een heuse Tour en hebben deze gedoopt tot:

Midlive Chrysler Tour

De algehele verwachting bestaat dat deze tour niet alleen het jaar 2008 zal omvatten, maar vanwege de chronische Midlifecrisis der Stronkeyleden, enige decennia zou kunnen voortduren.

Daarnaast zou het zomaar kunnen gebeuren, dat hiervan onafhankelijke nieuwe Touren worden geïnitieerd.

 

footmark: Live your life alive and live, like a life should been lively lived alive !